Nem fogod kitalálni, hogy kik használják ezt a brutális egeret, és mire
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Sőt, igazából már az is nagy teljesítmény, ha rájöttél, hogy a képen egy egér látható, ugyanis az Elecon 19 gombbal és két görgővel felszerelt egere egyáltalán nem hasonlít semmire, amit eddig láttunk.

A Dux MMO Gaming Mouse-t kifejezetten MMORPG-játékosoknak fejlesztették ki, vagyis olyanoknak, akik egész nap a League of Legendset vagy a World of Warcraftot tolják. Ha játszottál már valamelyikkel, akkor azt is tudod, mire kell a rengeteg gomb: minden varázslatot, speciális skillt, gyógyító izét kipakolhatsz külön gombokra, aztán már csak azt kell megjegyezned, hogy melyik gomb mit csinál.

Hogy milyen mély a nyúl ürege, azt a zsinór jelzi a legjobban, ez az egér ugyanis alapból zsinór nélküli. A zsinór arra kell, hogy egyszerre két gépre is rá tudd kötni, vagyis egyszerre két gépen tudsz vele játszani KÉT KÜLÖNBÖZŐ KARAKTERREL. Welcome to the true gamer world, bro!

A Dux Gaming Mouse egyébként 116 dollár, vagyis jó 35 ezer forint, de aki ilyesmivel tolja a wowot, az úgysem nagyon járkál moziba (vagy boltba, vécére), szóval valószínűleg gyorsan össze tudja spórolni a megspórolt kaja és szociális élet árából.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.