Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Apple komoly piaci rést hagyott nyitva, amikor megfeledkeztek róla, hogy élnek ám a világon olyan emberek is, akiknek a kétmillió forintos, színarany Apple Watch Edition egyszerűen túl szakadt ahhoz, hogy felvegyék. Orosz milliárdosok, arab olajsejkek nagyot sóhajtva húzták vissza a karjukra a régen megunt Rolexet, de a gyémántokkal kirakott, 115 ezer dolláros Lux Watch Omi végre nekik is megadja a lehetőséget, hogy arcvesztés nélkül léphessenek át a digitális korba.

A rozsdamentes acél borítású Apple Watch-ból készülő óra 18-karátos arany borítása és gyémánt díszítése kétségkívül jól fog menni az aranyozott Bugattihoz, de ha inkább egyénieskednél, akkor rózsaszín arany vagy platina borítással is kérheted. Az óra szíja alapvetően Link Bracelet, de ezt bármikor lecserélheted akár egy 50 dolláros, zöld sportszíjra is.

Bár az óra létjogosultságáról sokat lehetne vitatkozni, a Lux Watch Omni azt azért elég szépen megmutatja, mennyire más ligában játszik az Apple, mint a világ többi gyártója, hiszen a Sony Smartwatchból, a Pebble Steelből vagy az LG G Watch-ból valahogy senkinek sem jutott eszébe gyémántokkal kirakott luxusékszert csinálni.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.