Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Arató András neve talán keveseknek van meg, arca azonban úgy söpört végig évekkel ezelőtt a neten, mint valami isteni kinyilatkoztatás, vagy egy rágóízű popdal.

S miután a Hide the pain Harold mém leigázta, megrágta és kiköpte az internetet, nem tűnt el, hanem itt maradt közöttünk, sőt, az Imgur januári szavazásán egyenesen ő lett az elmúlt évtized mémje.

Odanyomnak a kezedbe valamit, egy unalmas iskolai feladványt, egy értelmetlen melót vagy egy korai eljegyzési gyűrűt, te pedig közben valami ilyen pofát vágsz:

Hát köszi, hogy a kurva életbe!

A rendszer ugyanis illemtudásra és szerepjátszásra szocializál minket, s csak ritkán az egyenes beszédre, viselkedésre – de ugye a szem csak ritkán hazudik. A Haroldé pedig mintha csak köszönőviszonyban se lenne arcának többi mozgatórugójával:

Arató András az elhíresült bögrés-laptopos fotója után azonban nem állt le. A kávés bögrét és a laptopot szobabiciklire, festőhengere, kalapácsra, orvosi köpenyre, focimezre, majd kertészruhára cserélte, de védjegyévé vált mosoly végig maradt. Legutóbb az Acer egyik reklámfilmjében tűnt fel, amelyben épp egy Predatort próbálgat, és mint kiderült, Arató András aláírás és gémelés közben is hozza a megszokott figurát. Sőt, van egy olyan tippünk, hogy az árnyékszéken vagy bungee jumping közben is ilyen arcot vágna.

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.