Már az idejére sem emlékszel, mikor használtál legutóbb Bluetooth-t? Akkor most frissíts egyet, mert az összes zenemegosztási problémádat megoldhatod kékfoggal és ezzel a kütyüvel. Súgunk: audiofiloknak tökéletes karácsonyi ajándék.

Ha az Audioengine B1 Premium Bluetooth Music Receiver semmit nem mond, akkor gyorsan ápdételünk: ez egy high-fidelity audió kiegészítő, amely könnyen beilleszkedik a zenei rendszeredbe és lejátsza a zenéidet a könyvtáraidból vagy streamedből. A dolog lényege, hogy az okostelódon vagy tableteden tárolt zenéket (streamből, könyvtárból vagy bármiből) egyetlen Bluetooth csatlakozással át is konvertálhatod magas minőségben az otthoni audiórendszeredbe.

Miért is jó ez? Mert elérhető áron, egyszerű és könnyen kezelhető beállítással, vezetékgordiuszi csomók nélkül nyomathatod a zenéidet bámulatos minőségben. A cucc akármilyen rendszerhez csatlakozik (csak legyen Bluetooth-od) és már észre sem veszed, de az okostelódra letöltött karácsonyi albumokat máris hangverseny szinten hallgathatod egyetlen csatlakozás segítségével. Tetszik a cucc? Akkor csekkold a specifikációkat és dobd még karácsony előtt gyorsan a kosárba 58990 forintért a Pixel oldalán!

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon