Jövőre érkezik az első high-tech szexrobot
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A világ legrealisztikusabb szexbabáit gyártó RealDoll mögött álló Abyss Creations bejelentette, hogy előre láthatólag 2017-ben dobják piacra a világ első, kereskedelmi forgalomban kapható intelligens szexrobotját.

A terméknek egyelőre még nincs neve és fotót sem adtak közre róla, de elég vetni egy pillantást a cég többi alkotására, hogy nagyjából be tudd lőni, milyen vizualitásra számíthatsz. Mutatunk azért mi is egy fotót, hogy ne kelljen messzire menned ihletért.

Az új termékvonal darabjai már érzékelni fogják az érintést, képesek lesznek szabályozni a testhőmérsékletüket és - a lényeg - beszélni is tudnak majd. Tegyük hozzá, hogy manapság már egyáltalán nem nagy kunszt kiokosítani egy használati tárgyat. Elég csak a mobiltelefonodban lakó mesterséges intelligenciára - iPhone-on például Sirinek hívják - gondolnod és beláthatod, hogy a nem túl távoli jövőben már jó eséllyel a dzsekid előbb fog szólni, hogy fázni fogsz, mint hogy ezt te észrevennéd. Akkor miért pont a guminő maradna csendben, ugye?

Egyelőre ennyi a hír, na meg az, hogy a cucc alsó hangon 15.000 dollárba fog fájni, ami nem olcsó, de azért egy komolyabb humanoid robot előállítási költségeihez képest ez csak aprópénz. Emiatt nagyjából biztosra veheted, hogy az Abyss Creations egyelőre nem tesz mást, mint a már létező szexbabáikba szerelnek némi elektronikát, de akárhogy is magyarázzuk, ez már első lépése a szex robotizálásának, ami bizony nem egy egyszerű téma.

Ha most megijedtél, hogy a tökéletes teljesítménnyel a hús-vér nőket a pályáról lemosó, kifogástalan külsejű szexbabák miatt hamarosan kihal az emberiség, akkor először is nézd meg ezt a videót egy 50.000 dollárból megépített robotról, amit direkt úgy terveztek, hogy igazinak nézzen ki!

Kicsit döcög az illúzió, ugye? Könnyű belátni, hogy a valóban emberi érzetű robotoktól még hosszú-hosszú évtizedek választanak el minket, a robotika pedig egyébként sem olcsó mulatság, így a szexrobotok elterjedésétől egyelőre nem nagyon kell tartanod.

Az viszont biztos, hogy a távol-keleti gyártók nagyon hamar felveszik az amerikai cég által eléjük dobott kesztyűt, amivel komoly piaci verseny indulhat az egyelőre még totálisan a radar alatt mozgó szegmensben.

Nyugalom, azért mi nyitva tartjuk a szemünket helyetted is, és mindenképpen szólunk majd, ha valamelyik áruház 0%-os THM-mel kínál sorozatgyártott Rihannákat elvitelre.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.