Csúcskategóriás teljesítmény egy csúcskategóriás telefon árának a feléért. A Honortól nem is vártunk mást, de az még minket is kicsit meglepett, hogy a Honor V8 egy fontos tulajdonságban még az anyacég, vagyis a Huawei legújabb csúcstelóján is túltesz.

Ez pedig nem más, mint a kijelző, ugyanis a V8 egy 5,7 colos, 2560x1440 pixeles, QHD felbontású kijelzőt kapott, szemben a Huawei P9 full HD felbontású kijelzőjével. A Honor új telója ezen kívül is elég tisztességesen tartja a lépést a P9-cel, a procija például egy nyolcmagos, HiSilicon Kirin 950, ami mellé 4 GB RAM is került a telefonba.

A Kirin 950-et nem ismerjük, viszont a P9-ben található Kirin 955 eléggé meggyőzően teljesített (nagyjából másfélszer jobban, mint mondjuk a Samsung Galaxy S6-ban található Exynos, ami tavaly még a csúcsok csúcsa volt), tehát feltehetőleg a Honor V8-tól is hasonló teljesítményre számíthatunk.

A Honor emellett átvette a P9 egyik legnagyobb újítását is, vagyis a 12 megapixeles duálkamerát, és a tapasztalataink alapján annyit mondhatunk, hogy a fotók minőségével egy Honor V8-tulajdonos sem lesz elégedetlen. A telefonban emellett ujjlenyomat-olvasót és USB-C-típusú csatlakozót is találunk.

A legjobb hír pedig még csak most jön, ugyanis a V8 olcsóbbik, 32 GB tárhellyel ellátott változata 352 dollárba fog kerülni, ami alig feleannyi, mint amennyiről az idei csúcskategóriás telefonok indulnak (a 64 GB-os verzió 428 dollárba kerül). Tehát az biztos, hogy aki olcsón akar csúcsteljesítményű mobilt, annak idén is a Honor lesz az egyik legjobb választás, azt pedig, hogy melyikük ülhet fel az ár/érték királyság trónjára, majd szépen lebokszolják a Xiaomi Mi 5-tel.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon