Ez a videó alapjaiban fogja megváltoztatni, amit eddig a mobilos személyi asszisztensekről gondoltál
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

"Hey Siri, töltsd le nekem a Houndot!" - nagyjából ez lesz az utolsó mondat, amit a régi személyi asszisztensednek mondani fogsz, miután megnézted ezt a videót.

A videón az eddig főleg a Shazamhoz hasonló zenefelismerő alkalmazásáról ismert SoundHound Inc. alapítója, Keyvan Mohajer teszteli a legújabb kis játékszerét, a Hound személyi asszisztenst.

Mohajer először néhány könnyű bemelegítő kérdéssel kezd, mint hogy mennyi az idő Tokióban, aztán egy kicsit rákapcsol, és a végén még azt is kiszámoltatja a Hounddal, hogy mennyi lesz a havi törlesztőrészlete egy egymillió dolláros lakásnak. A személyi asszisztens erre visszakérdez a futamidőre és az előlegre, aztán azonnal mondja is a havi törlesztőrészleg összegét.

A videó alapján a Hound legnagyobb előnye a Sirivel, Cortanával és Google Now-val szeben, hogy mérföldekkel jobban értelmezi a szövegkontextust, így a használata sokkal inkább hasonlít egy normális beszélgetésre, mint a többi hasonló alkalamzásnál. Emellett úgy tűnik, a hallása is sokkal jobb: bár az utasítások között bonyolult összetett mondatok is szerepelnek, a Hound összesen egyszer érti félre a kérdést, és akkor sem nagyon (Japán fővárosa helyett Japán teljes lakosságát mondja meg).

Hogy tényleg ennyire jól működik-e az alkalmazás, azt sajnos egyelőre csak az amerikaiak tudhatják meg első kézből, ugyanis az androidos béta-tesztre csak az USA-ból lehet jelentkezni, de ha tényleg ennyire penge a program, akkor valószínűleg már nem sokat kell várni a végleges verzóra sem, ami Android mellett iOS-re is elérhető lesz.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.