Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A gémereknek szánt Asus ROG Phone II teljesítményben az összes androidos telót lenyomja.

Kétség sem férhet hozzá, hogy a tavalyi év egyik legkülönlegesebb telefonja a ROG Phone volt, különösen azért, mert az Asus más gyártókkal ellentétben vérkomolyan vette, hogy gémereknek készítenek telefont, így a ROG Phone-t egy bőröndnyi kiegészítővel látták el.

A dolog ott kezdődik, hogy a ROG Phone II-ben az összes többi androidos telefonnál erősebb proci dübörög, hiszen ez az első telefon, ami megkapta a néhány hete bemutatott Snapdragon 855+ jelzésű chipet. A telefonban emellett 12 GB RAM-ot találunk, valamint egy 6,59 colos, 2340x1080 pixeles felbontású AMOLED kijelzőt, amely 120 Hz-es képfrissítésre és 1 milliszekundumos válaszidőre képes.

Az Asus továbbfejlesztette a ROG Phone védjegyének számító AeroActive Cooler hűtőmodult is, ami a telefon hátuljára csattintható fel, emellett természetesen visszatérnek a kiegészítők is: a TwinView-dokkoló, egy Nintendo Switch-szerű kontroller és a többi.

Nagyon jó hír, hogy a telefont 6000 mAh-os akksival szerelték fel és 30 wattos gyorstöltést kapott, így az üzemidővel biztosan nem lesz problémánk. A telefon árát az Asus egyelőre még nem hozta nyilvánosságra, de mivel az előd kiegészítők nélkül 300 ezer forintba került, most is legalább ilyen árra számíthatunk.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.