Igazi erőgép lett az Asus új telefonja

A gémereknek szánt Asus ROG Phone II teljesítményben az összes androidos telót lenyomja.

Kétség sem férhet hozzá, hogy a tavalyi év egyik legkülönlegesebb telefonja a ROG Phone volt, különösen azért, mert az Asus más gyártókkal ellentétben vérkomolyan vette, hogy gémereknek készítenek telefont, így a ROG Phone-t egy bőröndnyi kiegészítővel látták el.

A dolog ott kezdődik, hogy a ROG Phone II-ben az összes többi androidos telefonnál erősebb proci dübörög, hiszen ez az első telefon, ami megkapta a néhány hete bemutatott Snapdragon 855+ jelzésű chipet. A telefonban emellett 12 GB RAM-ot találunk, valamint egy 6,59 colos, 2340x1080 pixeles felbontású AMOLED kijelzőt, amely 120 Hz-es képfrissítésre és 1 milliszekundumos válaszidőre képes.

Az Asus továbbfejlesztette a ROG Phone védjegyének számító AeroActive Cooler hűtőmodult is, ami a telefon hátuljára csattintható fel, emellett természetesen visszatérnek a kiegészítők is: a TwinView-dokkoló, egy Nintendo Switch-szerű kontroller és a többi.

Nagyon jó hír, hogy a telefont 6000 mAh-os akksival szerelték fel és 30 wattos gyorstöltést kapott, így az üzemidővel biztosan nem lesz problémánk. A telefon árát az Asus egyelőre még nem hozta nyilvánosságra, de mivel az előd kiegészítők nélkül 300 ezer forintba került, most is legalább ilyen árra számíthatunk.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon