Igazi királygyilkos lesz a Xiaomi új csúcsmobilja

Nem viccelünk, brutális vérengzés várható egy hét múlva.

A kínai gyártó ugyanis május 31-én mutatja be az új csúcskészülékét, az Mi 8-at, amiről annyit már biztosan lehet tudni, hogy ezúttal nem csak a szuper árával fog kitűnni a felsőkategóriás készülékek népes táborából. A telefon az eddigi infók alapján egy igazi fenevad lesz, olyan technológiákkal, amik androidos telefonoknál teljesen egyedülállónak számítanak.

Az egyik ilyen a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó, amivel eddig csak a Vivo és a Huawei büszkélkedhetett, ám a Vivo X20 Plus és a Huawei Mate RS egyelőre elég nehezen hozzáférhetők a halandó emberek számára (pláne Európában). Az Mi 8 viszont remélhetőleg az lesz, és a most kiszivárgott videó alapján a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó abszolút készen áll arra, hogy átvegye a hagyományos ujjlenyomat-olvasók szerepét.

A másik nagy dobás a 3D-s arcazonosítás lehet, ami eddig kizárólag az iPhone X-ben volt elérhető, az androidos telefonok közül viszont az Mi 8 lesz az első, amiben megjelenik. A telefonban emellett természetesen a legújabb Snapdragon 845 proci lesz 6 vagy 8 GB RAM-mal és duál hátlapi kamerával.

Ami igazán megdöbbentő, hogy egy kiszivárgott fotó alapján a telefon még így is hihetetlenül olcsó lesz, a 6 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel érkező modell 370 euróba, a 8 GB RAM-mal és 128 GB tárhellyel ellátott telefon pedig 420 euróba fog kerülni, vagyis feleannyiba se, mint az iPhone X.

(A nyitókép csak koncepció).

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon