Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az F-35-ös már nem csak az amerikai, de a brit haditengerészet büszkesége is, amit most a brit haditengerészet másik büszkeségén, az HMS Queen Elizabeth repülőgép-hordozón kaptak lencsevégre, úgynevezett "szörnyeteg módban".

A "Beast mode" annyit jelent, hogy a vadászgépet tökig megpakolják fegyverekkel, ami ugyan sokat levesz az F-35B lopakodó képességeiből, az ütőerejéhez viszont annál többet tesz hozzá.

Ez a brit F-35-ösnél lézerirányítású Paveway IV bombákat és a Sidewinder helyett használt ASRAAM levegő-levegő rakétákat jelent - összesen mintegy tíz tonnányi robbanóanyagot.

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Napokon belül új magazint indítunk, tarts velünk a nulladik pillanattól! November elején startol a Raketa.hu, a Player csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okos otthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben, jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.