Ilyen lehetett volna a Samsung összecsukható telefonja

A Samsung évek óta lebegteti az összecsukható/összehajtható telefont, de mindeddig még semmit sem láttunk belőle. Most már legalább azt tudjuk, hogy milyen lett volna a prototípus, ami végül soha nem került gyártásba.

Röviden: olyan, mint a ZTE Axon M, csak Samsung-dizájnnal.

A Project V nevű eszközt a dizájnja alapján 2015-2016 környékén fejleszthették, majd dobták a kukába azzal a lendülettel, ami nem feltétlenül volt rossz döntés, hiszen 2016-ban az emberek már valami sokkal forradalmibbra, vagyis egy valóban hajlítható kijelzőjű telefonra számítottak volna a Samsungtól.

Pedig ahogy az Axom M-ből kiderült, a két egymás mellé helyezett, de kerettel elválasztott kijelzőnek is van értelme, olvasáshoz például nyilvánvalóan kényelmesebb, de azoknak is nagyon megkönnyíti az életét, akik sokat dolgoznak a telefonjukról. Nem mellesleg pedig a kinyitható telefon nem kevés ingyenreklámot generált a ZTE-nek.

A Project V kapcsán egyébként az egyik legérdekesebb kérdés, hogy milyen célt szolgált volna a telefon tetején található foglalat, ami ránézésre akkora, hogy egy normál méretű memóriakártya is beleférne, ugyanakkor telefonoknál és táblagépeknél teljesen szokatlannak számít.

(Fotó: MMDDJ)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon