Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Vagy ha nem is, az biztos, hogy az Oukitel K10000 Max azt is kibírná. Kétszer.

Bár nem állítanánk, hogy kifejezetten emiatt a telefon miatt mentünk ki a barcelonai Mobil Világkiállításra, de ha már ott voltunk, elég nehéz lett volna nem belebotlani, mert az Oukitel telefonja szó szerint hatalmas, és annyira masszív, hogy az már kissé rossz érzéseket kelt az emberben.

Nekünk legalábbis nem jutott eszünkbe olyan élethelyzet, amikor a telefonodnak ilyen szintű védelemre lenne szüksége ahhoz, hogy egyben maradjon, és te (vagyis a telefon tulajdonosa) nem halsz bele. Átmegy rajtad 16 kamion, figyelmetlenül lépsz le a járdáról és beesel egy sugárhajtóműbe, a körúton sétálva rád támad egy falka felhergelt piranha - a reális forgatókönyvek egytől-egyig csekély túlélési eséllyel kecsegtetnek, de persze az is lehet, hogy a kínaiak már tudnak valamit, és készülnek az apokalipszis utáni napokra.

Az Oukitel K10000 Max egy 330 grammos szörnyeteg (FYI: egy normál teló tömege 150-200 gramm között mozog), amiben van IP68 védelem víz és por ellen, és egy olyan akksi, hogy 4-5 napot biztos eldöcög egy feltöltéssel. A Yautja Prime-on a hipszter Predatorok valószínűleg elkerekedett szemekkel néznének, amikor lazán kicsapod az asztalra a latte macchiatód mellé.

Teljesítményben már nem vitézkedik ennyire a teló, ugyanis egy 5,5 colos full HD kijelző van benne, 3 GB RAM és egy olyan gyenge MediaTek proci, hogy a nagyanyád kiröhögne miatta. Ezt leszámítva mondjuk eléggé rendben van a cucc: tud gyorstöltést, van rajta ujjlenyomat-olvasó és afölött egy külön LED-es lámpa is, szóval a teljesítményt leszámítva nem rossz telefon ez, pláne, ha a fél életedet a vadonban töltöd.

Itthon egy helyen lehet kapni a K10000 Max-ot, 86 ezer forintért, de mielőtt vadul rohannál a boltba, azért várd meg a CAT S61-et, amiről hamarosan szintén írunk, de annyit már most elárulunk, hogy eggyel (vagy inkább sokkal) kifinomultabb jószág.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.