Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Szoktál fotózni, nem? Akkor nagy mákod van, mert a Canon úgy döntött, hogy idén harmadmagaddal együtt kiküld a Sziget fesztiválra ingyen, hogy ott hódolhass a kedvenc időtöltésednek.

Egy ennyire jó ajánlat hallatán az öntudatos Player-olvasó fejében két kérdés fogalmazódik meg azonnal:

  • a sört is ők fizetik-e?
  • és mit kell tennem ehhez?

Az első kérdésre a válasz: sajnos nem, a sört azért még mindig a haverjaid fogják fizetni (vagy te nekik, attól függően, ki mennyire részeg), a jó hír viszont az, hogy az ingyen bérletért nem kell tenned nagyjából semmit, jobban mondva amit kell, azt már megtetted.

Csak küldd el a Canonnak a fotopalyazat@canon.hu e-mail címre július 30-ig egy bármilyen fesztiválon, digitális géppel készített (tehát nem mobilos) fotóid közül a három legjobbat, a kép címével, készítésének helyével és dátumával, meg az esetleges portfólióddal, és ha elég jó képeket küldesz nekik, akkor adnak neked egy bérletet.

Hogy pontosan milyen fotókat várnak, azt a sajtóközleményben nem részletezték, de ha ránk hallgatsz, akkor első körben ne a saját hányásában fetrengő haverról készült képet küld be, bár mi is tudjuk, hogy ez a fesztiválok igazi sava-borsa. Iránymutatásként itt van néhány kép Paul Underhill képei közül, amit jelzésértékűen megosztottak velünk, tehát valószínűleg az ehhez hasonló fotók lesznek a befutók:

A három nyertes egy hetijegyet kap az augusztus 10. és 17. között megrendezett Szigetre, és persze a lehetőséget, hogy egy Canon PowerShot G3X géppel végigfotózza a fesztivált. A pontos pályázati feltételeket itt találod.

(Fotó: Paul Underhill)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.