Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az iGO fejlesztői egy egészen különleges akcióval ünneplik a rendkívül sikeres magyar alkalmazás tizedik születésnapját. A különleges alkalomból a navigációs szoftver speciális verziója tíz napig ingyenesen lesz letölthető Androidra és iOS-re is.

A Google Playben és az AppStore-ban SzülinApp néven megtalálható alkalmazás az alapvető navigációs funkciókat kínálja, mint az alternatív útvonalak, parkolási lehetőségek, és automatikus újratervezés, és már a legfrissebb, a fizetős útszakaszok végleges verzióját is tartalmazó Magyarország térképpel rendelkezik. Az offline alkalmazás használatához nincs szükség internetkapcsolatra, és olyan helyeken is működik, ahol még térerő sincs.

Az NNG ajándékát a felhasználók április 20-tól 29-ig tölthetik le Android 4.0-ás vagy újabb, illetve iOS 6-os vagy újabb telefonokra és iPad minire.

Az iGO-t egyébként tíz évvel ezelőtt mindössze négy programozó kezdte el fejleszteni egy budapesti lakásban, ma pedig már mintegy 770-en dolgoznak a cégnél, amelynek navigációs szoftverét a világon több mint 20 millióan használják.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.