Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem tudjuk, hogy vagy vele, de mi szeretjük, ha az új laptop egyből, már a dobozból kivéve tökéletesen működik, hiszen nincs is annál hervasztóbb dolog, mint izgatottan hazaérni a boltból a friss vassal, hogy aztán a következő órák azzal teljenek el, hogy valahogy működésre bírjuk a gépet a kötelező programok telepítésével. Emiatt különösen megörültünk az AcerShop legújabb akciójának, akik május 7-e és 13-a között minden Windows-os laptopjukhoz ingyen hozzád vágnak egy teljes körű, egyéves Office 365-előfizetést is.

Ha még soha nem vettél számítógépet, akkor hadd áruljunk el egy insider infót: ahhoz, hogy a gép működőképes legyen, leginkább két dolog kell, a Windows meg az Office, nagyjából ezek azok a dolgok, amiket a nulladik perctől használni fogsz.

Ha már volt szerencséd az Office 365-höz, akkor tudod, hogy ez mennyire jó ajánlat, hiszen a 19 900 forintos programcsomag tartalmazza a Word, az Excel, a PowerPoint, a OneNote, az Outlook, a Publisher és az Access legújabb verzióját, amiket bárhonnan elérhetsz, legyen az a telefonod, a táblagéped vagy a számítógéped. A Microsoft ráadásul 1 TB tárhelyet is biztosít az előfizetéshez a OneDrive-felhőszolgáltatásban, vagyis ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy az automatikus szinkronizációt bekapcsolva

Az egy terabájtos tárhelyet természetesen bármi másra is felhasználhatod, vagyis akár a fényképeidet, videóidat is tárolhatod rajta, amivel tehermentesítheted a telefonod tárhelyét, emellett pedig az előfizetéshez jár hatvanpercnyi nemzetközi Skype-perc is, amivel meg a pénztárcádat tehermentesítheted.

Ahogy említettük, az akcióban az összes AcerShopban kapható Windows-os laptop játszik, amelyek között itt tudsz kedvedre válogatni.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.