Ha reggel felkelni is csak a megfelelő billentyűkombinációval tudsz, akkor ez az asztal vélhetőleg eléggé elnyeri majd a tetszésedet.

A miénket is eléggé elnyerte, pedig azért nem toljuk végig minden héten a Super Mariót, de a Nintendo-kontroller asztal annyira eredeti, hogy most azonnal hozzánk vághatnának belőle néhányat. Ja, a legjobbat még nem is mondtuk, merthogy ez nem pusztán egy Nintendo-kontroller kinézetű asztal, hanem egy valódi, funkcionál Nintendo-kontroller is egyben.

Hogy az eredeti funkciója ne sérüljön, egy üveglap van rajta, ezt elhúzva viszont máris lehet nyomni, amit csak egy Nintendo-kontrollerrel nyomni lehet. Hogy az eredeti kinek a fejéből pattant ki, az mára a feledés homályába merült, mindenesetre az ötlet olyannyira bejött, hogy mára több tucat különböző asztalt lehet kapni az Etsyn-n, amelyek közül sajna a legolcsóbb is több mint kétszázezer forint, a legdrágább, mahagóniból készült változat pedig szerény 3500 dollárba, vagyis csaknem egymillió forintba kerül. Nintendo viszont ehhez sem jár, azt külön kell beszerezned valahonnan.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon