Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Reméljük az Axe-nál és Old Spice-nál már nagyon figyelnek, mert hamarosan egy teljesen új piac nyílhat meg előttük: a büdös, izzadt robotok piaca.

Igazából nem tudjuk, mi értelme van annak, ha egy robot gyúr, hiszen izmok híján nem nagyon tud fejlődni, de azért valahol mégis irigyeljük a Kengorot, ami akár 11 percen keresztül képes folyamatosan fekvőtámaszokat csinálni.

Igaz, elég lassan, de még ez sem menne neki, ha robotoktól szokatlan módon nem lenne képes izzadni. A Kengoro építése közben a fejlesztők azzal a problémával szembesültek, hogy a robot végtagjait mozgató motorok gyorsan túlmelegednek, ezért kifejlesztettek egyfajta vízhűtéses rendszert, ami folyamatosan hűti a robotot, vagyis nagyjából ugyanazt a funkciót látja el, mint az embereknél az izzadás.

A Kengoro fél nap alatt nagyjából egy pohár vizet fogyaszt, vagyis attól nem kell félnünk, hogy a robotok megisszák az emberiség elől a Föld víztartalékait, legfeljebb attól, hogy a világ tele lesz izzadt, büdös robotokkal, amik az edzőteremben a tükör előtt szelfizik a bedurrant vasizmaikat.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.