Ezer éve erre vártunk.

Májustól egy új, csendes üzemmóddal, az úgynevezett Quiet Mode-dal áll elő a Facebook app (Androidon és iOS-en egyaránt), amely lehetővé teszi a legtöbb értesítés kikapcsolását – az Fb által fontosnak tartottak (pl. felhasználói szabályzat frissítései) ebben az esetben is meg fognak jelenni.

Természetesen be lehet majd állítani az időkorlátot, vagyis hogy mennyi ideig szeretnéd kizárni magad a Facebookból. Az önkéntes száműzetésből hátralevő időt pedig már abban a pillanatban megtudhatod, amit belépsz az appba – persze az időkorlátot bármikor ki tudod majd kapcsolni, akár csak néhány percre, akár végleg.

(Fotó: Getty Images)

Hét dolog, amit mindenkinek érdemes tudnia, aki otthonról dolgozik

Bár az elmúlt években annyi szó esik a home office-ról, hogy azt gondolhatnánk, az emberek jelentős része már eddig is rutinosan dolgozott otthonról, a statisztikák egyáltalán nem erről árulkodnak: az Európai Unióban 2018-ban mindössze 5,1% volt azoknak a munkavállalóknak az aránya, akik rendszeresen dolgoztak otthonról, Magyarország pedig még ebben a vérszegény mezőnyben is a sereghajtók között van.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.