Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

De hogyan lehetséges ez? - kérdezhetnéd, hiszen az Apple alig pár hónapja mutatta be az Apple Watch 2-t, és abban nem volt kamera. Ez igaz, viszont az Apple egyik korábbi mérnöke lecsapott a kínálkozó lehetőségre, és tökéletesítette az okosórát.

Az Apple Watch-hoz kapható CMRA szíjba ráadásul nem egy, hanem rögtön két kamerát építettek: egy 8 megapixeles elsődleges, és egy 2 megapixeles "szelfi-kamerát", amelyekkel HD felbontású képeket és videókat lehet készíteni.

Bár emiatt az órán kívül az óra pántját is tölteni kell, de a gyártó Glide ezt is megoldotta okosba, ugyanis a szíjhoz egy olyan töltőt készítettek, amivel egyszerre tölthető mindkét eszköz, ráadásul még pótakksiként is funkcionál.

A CMRA-szíj legnagyobb hátulütője az Apple-termékekhez illő ára, ugyanis az óraszíj még a jelenlegi 150 dolláros (kb. 42 ezer forintos), akciós áron is annyiba kerül, mint egy Pebble Steel okosóra, amikor pedig jövő tavasszal boltba kerül, az ára felugrik 250 dollárra, ami nagyjából hetvenezer forint.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.