Ezek ráadásul már Windows 11 jönnek.

A Lenovo a 2021-es Tech World keretein belül leleplezte az új prémium kategóriás laptopjait:

  • a világ legkönnyebb 14 hüvelykes OLED laptopját, a Lenovo Yoga Slim 7 Carbont, valamint
  • a 16 hüvelykes ultravékony Lenovo Yoga Slim 7 Prót.

Két eszköz az első olyan laptopok között van, amelyek a nagy teljesítményű, új generációs Windows 11 operációs rendszert kínálják nagyobb kényelemmel és zökkenőmentes élményekkel.

Lenovo Yoga Slim 7 Carbon

A mindössze 1,07 kilogrammos Yoga Slim 7 Carbon 14 hüvelykes QHD+ felbontást kapott. A gépet AMD Ryzen 7 5800U processzor hajtja, a grafikai teljesítményét pedig az NVIDIA GeForce MX450 grafikus processzor adja, emellett pedig 16 GB RAM és 1 TB-os SSD került a gép belsejébe.

Az üzemidő tekintetében is pofás darabról van szó, ugyanis egy nagy teljesítményű, 61 WHrs kapacitású akkumulátorával akár 14,5 órát is ki lehet húzni, és van egy van egy olyan opció is (Rapid Charge Express), hogy mindössze 15 perc töltés után 3 óra töltöttséget adjon.

A Yoga Slim 7 Carbon kilenc katonai szintű tartóssági teszten keresztül bizonyította, hogy megbízható és elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a mindennapi fizikai ütéseknek és a zord körülményeknek.

Lenovo Yoga Slim 7 Pro

A Lenovo Yoga Slim 7 Pro már egy nehezebb darab a maga 2,1 kilogrammjával. Nagyobb és ütősebb is, hiszen itt egy 16 hüvelykes QHD IPS érintőképernyőről, AMD Ryzen 7 5800H mobil processzorról és nVidia GeForce RTX 3050 GPU-ról van szó.

Hasonlóan a másik géphez itt is 16 GB RAM-ot és 1 TB-os SSD-t pakoltak a gép belsejébe, plusz egy elég erőteljes, 75 WHr kapacitású akkumulátor is, így nem nagyon kell aggódnod az akkumulátor lemerülése miatt.

(Fotó: Lenovo)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.