Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Igen. A Kaleidoscope kb. a sokszázadik divatfotókat, divattippeket összegyűjtő applikáció. De nem ad teljesen szabad kezet a felhasználóknak és pont ettől jó.

Ott a Pinterest divatrészlege, meg a Fancy, meg a Fashism meg még megszámlálhatatlan közösségi trend és divat oldal, illetve a hozzájuk tartozó applikáció. A gond az, hogy minél több a felhasználó, annál biztosabb, hogy kutatni kell a sok semmilyen poszt, fotó és komment között, hogy a divatguruk az igazán egyedi, ötletes, friss megoldásokat megtalálják.

Az iOS eszközökre és Android platformra egyaránt ingyenesen elérhető Kaleidoscope pont ezen csavart egy kicsit, azzal, hogy jó szemű dizájnereket és (elnézést) fashionisztákat kért fel, hogy előszűrjék az applikációban megjelenő divatfotókat. Így a napi 40-50 kép és link között biztosan hamarabb találunk magunknak való ötleteket, mint például a Pinterest elképesztő divatdzsungelében. A felület egyszerű, látványos és elég gyors, így aki minden nap a (főleg) street fashion ütőerén szereti tartani az ujjait, az nézze meg magának a Kaleidoscope-ot.

Applikációk minden mennyiségben! Kattints!

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.