Íme a telefon, ami keményebb, mint a Nokia 3310-es

A japán Kyocera eddig is igyekezett a valódi szükségleteket kielégíteni a készülékeivel, nemrég például olyan telót mutattak be, amit nyugodtan magaddal vihetsz a fürdőkádba. Ez alapján nem sok jót ígér, hogy a legújabb telefonjuk, a Torque X01 olyan, mintha csak egy atomháborúhoz tervezték volna.

Mondjuk ha nem vagy robot Fukushima környékén, akkor az azért nagy valószínűséggel nem fog kiderülni, mi történik a telóval, ha benyeled a halálos sugárdózis százszorosát, de az biztos, hogy katonáknak vagy komolyabb agressziókezelési problémában szenvedőknek ez lesz a real deal: az X01-et ugyanis

  • falhoz vághatod,
  • telefonálhatsz vele egy homokvihar közepén,
  • földrengés közben,
  • vagy akár a Déli-Sarkról is,

mégsem lesz semmi baja, a száz decibeles hangszórója pedig garantálja, hogy akkor is hallod, amit a másik mond, ha melletted éppen elvonul egy tankhadosztály.

Igaz, ennek fejében az X01 nem sokat tud: mindössze egy 3,4 colos kijelző van benne, 13 megapixeles kamerával és egy 1,1 GHz-es procival, vagyis a lövészárokban eltöltött unalmas órákat esélyed sem lesz Asphalt 8-cal elütni.

Hogy mikor és mennyiért lesz kapható, azt nem tudjuk, de az biztos, hogy a gyártó elsősorban a japán piacra szánja a telót, vagyis az új Nokia 3310-es számára azért Európában még marad egy piaci rés.

(Forrás: Index.hu)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon