Egy magyar vállalkozónak van a legmenőbb névjegykártyája a világon

Csordás Róbert a Mobilecg.hu technológiai vezetője, a névjegykártyáját látva pedig biztos, hogy azonnal üzletet kötnénk vele.

A Mobilecg.hu ugyanis a szívműködést diagnosztizáló mobil EKG-készülékek gyártásával foglalkozik, és ugyan, mi lehetne meggyőzőbb, hogy értik a dolgukat, mint egy olyan névjegykártya, ami önmagában egy miniatűr EKG-készülék?

A névjegykártya a hüvelykujjaink ráhelyezésével ad képet a szívműködésünkről, és bár a pontatlansága miatt orvosi vizsgálatra nem igazán alkalmas, az biztos, hogy pokoli meggyőző lehet, amikor egy konferencián valakinek a kezébe nyomod.

Zseniális ötlet, és hogy mennyire hasznos reklámszempontból egy ilyen kártya, azt jól jelzi, hogy a külföldi oldalak (köztük a Gizmodo) viharos gyorsasággal kattantak rá a névjegykártyára.

Ha te is rákattantál, akkor pedig van egy jó hírünk, ugyanis a Mobilecg.hu oldalán jelezheted, ha téged is érdekelne egy ilyen kártya, így ha elég érdeklődés mutatkozik iránta, hamarosan meg is rendelheted a sajátodat, nyolcezer forint körüli áron.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon