Lenyűgöző tűztornádót hozott össze ez az eszement srác
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Colin Furze, az internet egyik kedvenc feltalálója nem először helyezi az őrületet a biztonság elé: a „youtuber” ezúttal összehozta az egyik legnagyobb tűztornádót, amit ember e kerek Földön megalkotott. Bár nem valószínű, hogy bárki más hasonlón törte volna eddig is a fejét, de hát ki tudja...

Na és mégis miért? Hát mert meglett a négymilliomodik feliratkozója Youtube-on, ezt pedig mindenképpen illett megünnepelnie – például egy 6 méteres lángoló szörnyeteggel, amit saját maga keltett életre.

De tartogat egyéb meglepetést is ám Colin Furze legújabb videója, amely valóban lenyűgözőre sikeredett. Úgyhogy tovább nem is szaporítanánk a szót, íme:

Légy résen, mert épp valami fontos történik!

Elindult a Raketa.hu, a Player-csoport jövőmagazinja, melyben veletek együtt keressük a válaszokat az előttünk álló évek nagy kérdéseire!

Kiemelten foglalkozunk az autózás/közlekedés forradalmával, az okosotthonokkal, a klímakérdéssel, megújuló energiával, a legizgalmasabb, éppen zajló társadalmi változásokkal és rengeteg termékkel és szolgáltatással, ami pillanatokon belül ránk töri az ajtót!

Ha szeretsz jó időben jó helyen lenni, kövesd be a Rakéta Facebook-oldalát, hogy azonnal tudd, ha kilőttük a magazint!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.