Ez a teljesen hangtalan hangfal a legmenőbb értelmetlen dolog, ami mostanában megfordult az interneten

Valljuk be: a lebegő dolgokkal mindenkinek tele van a töke. Lebegő tányér, lebegő lámpa, lebegő bonsai - nagyon menő mind, de egy ideje már úgy folynak a csapból, mintha a takarítónő véletlenül úgy hagyta volna a hétvégére. Na de hogy egy eszköz hangokkal lebegtessen vízcseppeket? Ilyet még csak a mesében Youtube-on láttunk, és már akkor is leesett tőle az agyunk.

A Simplystik viszont olyan ütemérzékkel csapott le az üresen tátongó piaci résre, hogy azt John Bonham is tátott szájjal nézné, így a LeviZen nevű cuccot már meg is vásárolhatod Kickstarteren. Semmi értelme, persze, de hát nem kell mindent túlagyalni.

LeviZen - Levitate water & feel zero gravity

Simplistyk is raising funds for LeviZen - Levitate water & feel zero gravity on Kickstarter! Experience the impossible by levitating water using silent accoustic levitation and feel free.

Sajna mivel a vízcseppek ultrahangokkal lebegnek, így a LeviZen arra nem alkalmas, hogy full hangerőre tekerve tudasd a szomszédokkal, hogy már van ilyened, de az biztos, hogy ha semmit nem csinálna, akkor is elég jól mutatna bármilyen lakásban.

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon