Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A G8 Thinq-t a február végén kezdődő barcelonai Mobil Világkongresszuson mutatják be, de a hivatalos fotó már kiszivárgott.

Ez alapján a koreai gyártó elég visszafogottan fejlesztette a csúcskészülékét, hiszen a G8 Thinq-en se kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót, se tripla hátlapi kamerát nem találunk, a szelfikameránál pedig megmaradtak a kamerafülnél a kameralyuk helyett (tegyük hozzá, szerencsére).

A G8 Thinq azért így is jó néhány szempontból érdekes lesz, különösen a magyar vásárlóknak, hiszen itthon ez lesz az egyik legelső telefon, ami Snapdragon 855 procival érkezik, és szintén az elsők között használja az előlapi kameránál a ToF 3D-s kameramegoldást. Ez valószínűleg szoros kapcsolatban áll azzal, amit az LG csak úgy hirdetett, hogy "Viszlát érintés", vagyis hogy a telefont a kézmozdulatainkkal, érintés nélkül is tudjuk majd vezérelni, de hogy ez a gyakorlatban hogyan fog kinézni, egyelőre nem tudjuk.

A telefon emellett a hírek szerint 6,1 colos, 3120x1440 pixeles IPS kijelzővel érkezik, 6 valamint 8 GB RAM-mal és 3500 mAh-os akksival. Minden más kiderül február 24-én, amikor hivatalosan is leleplezik a telefont.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.