Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Lehetne egy miniatűr Toyota Yaris is, de mi most valami másra gondoltunk: egész pontosan az LG Minibeam Nanóra, ami az egyik legkisebb, legkönnyebb és legolcsóbb projektor a piacon.

Ha egy projektor (vagy mondjuk bármi) nevében duplán van benne, hogy kicsi (érted: mini, nano), akkor annak tényleg nagyon kicsinek kell lennie - gondolhatnád, és nem is tévednél nagyot, hiszen a Minibeam Nano nagyjából akkora, mint egy közepes könyv, és csak olyan nehéz, mint két átlagos mobiltelefon.

Ettől persze legfeljebb csak könnyű lesz magaddal vinni, de hogy érdemes is legyen, arról a beépített akkumulátor gondoskodik, amivel akár két órán keresztül is nézhetsz filmeket. Tarr Béla-életműnek mondjuk érdemes inkább egy konnektor mellett nekirugaszkodni, de átlagos filmekhez ez éppen elég.

A filmeket egyébként USB-s pendriveon tudod ráküldeni a projektorra, vagy Wifi Directtel és Miracasttal közvetlenül a mobilodról, laptopról, tabletről, amelyeknek a képét is megoszthatod a kivetítőn a wireless mirroring funkcióval.

A projektor egyébként száz colos képet tud a falra vetíteni, igaz, ezt mindössze 854x480-as natív felbontásban, és további negatívum, hogy a fényereje is csak 100 ANSI lumen, de egy hordozhatóságra fókuszáló, és szuperolcsó (mondtuk már, hogy csak 99 ezer forint?) kivetítőtől ennél több nem is nagyon várható el.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.