Az LG személyi asszisztense az egyik legjobb, amit eddig láttunk

Kis fáziskéséssel az LG is beszállt a személyi asszisztens bizniszbe, de úgy tűnik, megérte várni, ugyanis a nyolccolos kijelzővel felszerelt LG ThinQ az egyik legpofásabb személyi asszisztens, amit eddig láttunk.

Persze a koreaiak nem találták fel a spanyol viaszt, hiszen az Amazonnak már eddig is volt kijelzővel ellátott személyi asszisztense, de a ThinQ szerintünk egy fokkal jobban néz ki.

Az LG nem bajlódott saját személyi asszisztens fejlesztésével, hanem a Google Assistantet használják (okos, így nem kell félniük, hogy egyszer csak letiltódik a Youtube), vagyis a kütyü pont ugyanazokra a dolgokra képes, mint a telefonba épített személyi asszisztens, kiegészülve a videós funkciókkal. Meg persze a két Meridian Audio hangszóróval, amelyeknek köszönhetően a ThinQ teljes értékű hangfalként is használható.

Az LG megjelenési dátumot és árat egyelőre nem közölt, de gyanítjuk, hogy a Thinq nagyjából annyiba fog kerülni, mint az Echo Show, ami jelenleg 230 dollárért (hatvanezer forint) rendelhető az Amazonról.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon