Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ahol azt is megmutathatod mindenkinek, hogy milyen a szomi arcod. Mert vágod, a tiniknek ez kell.

Gondolja a Facebook, de azért esélyes, hogy ebben tényleg lehet valami, ugyanis ahelyett, hogy a vénséges Zuckerberg megpróbált volna a fiatalok fejével gondolkozni, inkább rábízták egy valódi fiatalra, hogy tervezzen olyan közösségi oldalt, ami bejön a tinédzsereknek, ha már magától a Facebooktól úgy irtóznak, mint a leprától.

Ebből lett a Lifestage, ami alapjaiban a korai Facebookra hasonlít, csak ez nem az egyetemistákat, hanem az egy gimibe járó embereket köti össze egymással. És hogy mitől lesz fiatalos? Hát például nem profilkép van, hanem helyette szelfiken mutathatod meg a többieknek, hogy milyen a vidám, a szomorú, a mérges stb. arcod, azt pedig, hogy mit szeretsz és mit utálsz, frappáns videókban mesélheted el mindenkinek.

Hogy ez mennyire fog bejönni a Snapchaten és Instagramon nevelkedett generációnak, azt majd eldönti a Snapchaten és Instagramon nevelkedett generáció, de ha már annyira ráizgultál a dologra, hogy éppen visszairatkoznál a gimibe, akkor a rossz hír, hogy egyelőre csak az amerikai középsulisok örülhetnek neki.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.