Most már tudjuk, mi van egy igazi játék fanatikus lakásának a falán festmények helyett
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem, nem egy bekeretezett GTA-poszter, bár az sem lenne ennél árulkodóbb. A retró hangulatú, egyedi játékkonzoljairól ismert Love Hultén ugyanis megint kitett magáért, a legújabb alkotása pedig a klasszikus, játéktermi játékgépeknek állít emléket.

A látszat ne tévesszen meg senkit, a falra szerelhető OriginX egy ízig-vérig modern számítógépet rejt, de persze aki hajlandó érte kipengetni a 2900 eurót, azt valószínűleg sokkal inkább érdekli, hogy a mogyorófából készült, retró kontrollerekkel felszerelt gépen orrvérzésig nyomhatja a Pongot és még kábé tízezer másik klasszikus játékot, mint hogy fut-e rajta a Witcher 3.

Hultén szokás szerint a legapróbb részletekre is odafigyelt, a 19 colos LCD-kijelző például egy olyan szűrőt kapott, ami a régi CRT-monitorok enyhén torzított képét idézi.

Ahogy említettük, az OriginX 2900 euró, azaz csaknem egymillió forint (936 ezer plusz vám és szállítási költség, egész pontosan), ennyi pénzért viszont azzal a megnyugtató tudattal térhetsz nyugovóra, hogy rajtad kívül mindössze 49 ember lakását díszíti ugyanilyen fali játékkonzol, amelyeket Love Hultén szokásához híven egytől-egyik a saját kezével rakott össze.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.