Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Az Industrial Kid nevű magyar startup bicikli kormányokból készít asztali lámpát, amivel az Indiegogót is sikerült azonnal meghódítaniuk: a közösségi adománygyűjtő-kampány első néhány napján közel 2,5 millió forint jött össze az internetezőktől.

Ez a kitűzött célnak kábé a 40%-a úgy, hogy a kampányból még több mint egy hónap hátra van, így nagyjából borítékolható, hogy a kezdeményezés sikeres lesz, és a lámpákat az ígért időpontban, vagyis júliusban kézhez is kapják a megrendelők.

Nem csoda, hogy a netezők imádják a magyar dizájnbútort, hiszen az Industrial Kid egy minden ízében egyedi és nagyon igényesen megalkotott terméket tervezett: a biciklilámpa stílszerűen a fékek meghúzásával kapcsolható fel- és le, a megrendelők pedig teljesen személyre is szabhatják azt, vagyis a kormány, a fékek, a kábelek és a váz színe is ízlés szerint variálható.

A lámpa az early bird akció keretében 150 dollárért (kb. negyvenezer forintért) rendelhető meg, de ha ennél is egyedibbre vágysz, akkor kicsit drágábban kaphatsz krómozott vagy rézből készült változatot is.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.