A magyar Medival Evolution által kifejlesztett okosóra, az MAP Health Watch öt orvosi minőségű érzékelőt tartalmaz, ezek segítségével képes adatokat gyűjteni a pulzusszám változásáról, az elektrodermális aktivitásról, a bőr hőmérsékletéről, valamint a valós idejű mozgásváltozásról.

A felhasználó életfunkciós adatait pedig folyamatosan rögzíti a szerkentyű, amely továbbítja ezeket egy biztonságos szerverre. A MAP a Measure, Analyze, Predict, azaz Mérés, Elemzés, Előrejelzés kifejezésekből összeállított mozaikszó, ami egybefoglalja a projekt mögött húzódó törekvéseket.

Az adatok feldolgozása után a felhasználó rendszeres jelentéseket kaphat egészségéről és életmódjáról, valamint figyelmeztetéseket az esetleges orvosi vészhelyzetekről, ezek mellett pedig nyomon követheti sporttevékenységeit és alvásának minőségét is, méghozzá egy okostelefonos applikáción keresztül.

MAP - Healthwatch Hu

A MAP egészségügyi óra, hamarosan a magyar piacon is! Október 3-tól már megrendelhető a MAP Health Watch, mely képes előre jelezni a leggyakoribb életveszélyes betegségeket is! Regisztrálj a...

A okosórát az október 3-ától lehet megrendelni IndieGogóról 295 dollárért (kb. 78 ezer forintért), remélhetőleg a közösségi finanszírozó kampány sikeres lesz, és még hallhatunk róla a közeljövőben.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon