Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Master Replicas Group elkészítette a 2001: Űrodüsszeia mesterséges intelligenciájának, azaz HAL-9000-nek a tökéletes mását, amit bátran nevezhetünk minden idők legrosszabb személyi asszisztensének, mivel az űrhajó legénységének nagy részét kiirtotta. Ennek tükrében biztosan örömmel hallod majd, hogy HAL már megrendelhető az Indiegogóról.

Nem ám valami béna utánzatra kell gondolni, a Master Replicas Group magától a Warner Brostól licencelte a dizájnt, vagyis a gyilkos hajlamú személyi asszisztens majdnem pont úgy néz ki, mint a filmben, kiegészítve egy tízcolos kijelzővel és egy Bluetooth-hangszóróval. Utóbbi különösen jól jön, hiszen az előzmények tükrében a zenelejátszó kezelésénél fontosabb dolgokat amúgy is vonakodva bíznánk rá.

Ha szeretnél az Amazon Echónál valamivel egyedibb személyi asszisztenst, és nem félsz a gépek öntudatra ébredésétől, akkor a HAL-9000-et az Indiegogóról tudod megrendelni 889 dollárért, de érdemes sietni, mert mindössze 2001 darabot gyártanak belőle.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.