A McDonald’s előrukkolt egy olyan dobozzal, amely megduplázhatja a telefonod hangerejét
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A McDonald’s egy egészen érdekes húzással rukkolt elő Kanadában: mivel 22 éve annak, hogy piacra dobták a McFlurryt, a népszerű fagylaltnak kifejlesztettek egy olyan dobozt, amelyet érdemes megtartani a nassolás után: ugyanis megnövelheti a mobiltelefon hangerejét.

A Stacklab és a Waterloo Egyetem közös projektjében lényegében egy egyszerű hajtogatással oldották meg azt, hogy a tartó – felépítése révén – megkétszerezze a telefon hangerejét. Csupán annyi a dolgunk, hogy miután betoltuk a fagyit, a telót belehelyezzük az „ülésbe”, majd jöhet a csapatás.

Kihasználni inkább olyan helyzetben lehet a különleges eszközt, ahol ugye adott egy McFlurry, no meg egy falkányi haver, de rendes zenelejátszóra (erősítőre, hangfalakra) nem futja. Ne ráncoljuk nagyon a szemöldökünket, mert jobban belegondolva akár akadhat is ilyen helyzet. Szabadtéri tevékenységek, sütkérezés, kisebb házibulik, összeröffenések során akár még jól is jöhet a doboz – persze nem árt, ha Kanadában vagyunk, ugyanis egyelőre csak a juharlevelesek élvezhetik ki a mcdonald’sos fagyi mellé járó extrát.

(via)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.