A 2017-es Mobil Világkongresszust (Mobile World Congress, MWC) február 27. és március 2. között rendezik meg Barcelonában, a kiállítás pedig vitathatatlanul a mobilipar egyik legjelentősebb eseménye, amelyen a legújabb fejlesztésű készülékeket és technológiákat mutatják be a vállalatok.

A reflektorfény természetesen ilyenkor is az igazi nagyágyúkra irányul – az egyik pedig a Nokia, amely nemrég támadt fel hamvaiból. A GSM Arena információi szerint a Nokia nemcsak az új modelljeit mutatja be az MWC-n, hanem az N-szériát is visszavezeti a mobil-vérkeringésbe. Azonban nagyon úgy tűnik, hogy akad még ez-az a HMD Global – amely tíz évre kizárólagos jogot kapott a Nokia márkanév használatára – tarsolyában, mégpedig az elpusztíthatatlan Nokia 3310-es, amely közel 17 év után visszatérhet közénk.

A legendás Snake II, sokunk kedvenc játéka

Valahogy úgy, mint a terminátorok – egy jobb kiszerelésben. (Bár kétséges, hogy a modernizáció feltétlenül a modell előnyére fog válni, de várjuk ki a végét.) A telefon teljesítményéről és dizájnjáról egyelőre nem sokat tudni, de

A Nokia 3310-et egyébként 2000. szeptember 1-jén mutatták be, és minden idők egyik legsikeresebb mobilja lett. Egyebek mellett ezek miatt:

Az elpusztíthatatlan Nokia találkozott minden idők legbrutálisabb csúzlijával - szerinted ki nyert?

Legfrissebb

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon