Melyik a gyorsabb? Az új iPhone vagy a Samsung Galaxy Note 9?
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A SuperSaf TV egymásnak eresztette az iPhone Xs Maxot és a Samsung legújabb csúcstelefonját.

Hogy azonnal lelőjük a csattanót: a végeredmény nem egyértelmű, bár az azért látszik, hogy az Apple telefonja a legtöbb helyzetben gyorsabb, mint a Galaxy Note 9.

A Geekbench-csel végzett benchmark teszt eredménye egyértelmű, itt az iPhone Xs eléggé agyonverte a Note 9-et, főleg, ha az egymagos teljesítményről van szó.

Ez a gyakorlatban abban nyilvánul meg, hogy az iPhone a játékokat valamivel gyorsabban nyitja meg, valamint a már megnyitott programokat is gyorsabban nyitja meg újra. Ugyanakkor figyelemre méltó, hogy néhány alapvető alkalmazás megnyitásában (pl. Twitter, Youtube, Facebook Pages) a Note 9 bizonyult gyorsabbnak, márpedig a hétköznapi használat során ez fontosabb, mint hogy néhány másodperccel többet kell várni az Asphalt 9 megnyitására.

Emellett azért jegyezzük meg, hogy a SuperSaf TV rögtön a videó elejen bereklámoz egy iPhone Xs tokot, amihez kedvezményt is adnak, vagyis az elfogulatlanságuk minimum kérdéses, bár tény, hogy valóban a legnépszerűbb alkalmazásokkal tesztelték a telefonokat.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.