Ez az 1,2 millió forintos fürdőszobatükör mindent tud
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

És nem csak mindent, amit egy fürdőszobatükör tudhat, hanem tényleg mindent: mi történt a Távol-Keleten, mit fogsz csinálni szombat délután, ki írt neked Facebookon, szóval... mindent.

A Mues Tec okostükör ugyanis gyakorlatilag egy okostelefon és egy személyi asszisztens egyben, ami mellesleg tükröződik is, a korábban látott okostükröktől pedig leginkább abban különbözik, hogy meg is lehet vásárolni.

Persze nem lesz olcsó, hiszen a 106 centiméteres képátlójú változat annyiba kerül, mint egy fél autó: csaknem 5000 dollárt, vagyis 1,2 millió forintot kell érte letenned, de csóróbb milliomosoknak van 60 valamint 54 centis átmérőjű változat is, utóbbi már rongyos hatszázezer forintért kiakasztható a fürdőszoba falára.

Mi őszintén szólva kicsit szkeptikusak vagyunk a német okostükörrel kapcsolatban, hiszen bár az ember valóban sok időt tölt el a fürdőszobában, ahhoz azért eléggé pengének kell lenned, hogy egy fogmosás, esetleg hajszárítás közben átnézd az összes friss hírt, elolvasd az e-mailjeidet, csekkold az időjárást, megnézd, hogy mi folyik a Facebookon és még az aznapi teendőidet is leellenőrizd.

Emellett hiába tűnik hasznosnak, hogy a tükörre bármilyen alkalmazást telepíthetünk a Google Playből (ugyanis Androiddal műxik), nekünk eddig még soha nem jutott eszünkbe a fürdőszobában állva, hogy "hej, de jó lenne, ha ezen a tükrön angry birds-özni is lehetne!" Persze lehet, hogy aki egymilliót költ fürdőszobatükörre, annak kicsit mások a prioritásai, mint nekünk, egyszerű halandóknak.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.