Minden szögből nézve lenyűgöző a Huawei 700 ezer forintos telefonja
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Bár nem olyan lett, mint vártuk, de a Porsche Design Mate 30 RS így sem okoz csalódást.

Ahogy megszoktuk, a Huawei a Mate 30 bemutatójának végén, mintegy szinte csak mellékesen mutatta be az aktuális csúcstelefonjának exkluzív kiadását, amit - ahogy évek óta mindig - most is a Porsche Design tervezett.

Valahol érthető, hogy a Mate 30 RS-re kicsit kevesebb rivaldafény irányult, hiszen a tavalyi Mate RS-től eltérően a mostani Porsche-teló csak minimálisan különbözik a sima Mate 30 Prótól - kicsit több RAM és több tárhely, Google-alkalmazások viszont sajna ehhez sem járnak.

Annál látványosabb viszont az eltérés a két telefon megjelenésében, hiszen a Porsche Design megintcsak tökéletes munkát végzett, így a Mate 30 RS markánsan különbözik a sima Mate 30-aktól: a hátlapi kamerák itt nem körbe rendeződnek, a bőrborítású hátlap pedig egy versenyautó megjelenését idézi a középen futó fekete csíkkal. Ennek a Porsche Design egy érdekes funkciót is kitalált, ugyanis egy fül is van rajta, amivel szuper biztonságosan foghatjuk a telefont. Erre mondjuk szükség is lesz, hiszen a Mate 30 RS 2100 euróba, csaknem hétszázezer forintba fog kerülni, egy ilyen pompás telefont pedig nyilván senki sem akar egy bumfordi tokban tartani.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.