Az MSI Sword és Katana GF, valamint a Pulse GL kiváló játékélményt nyújt a belépő kategóriában.

Az MSI idén nyáron Magyarországon is bevezette a legújabb belépő kategóriás gamer laptopjait, amelyek nemcsak nevükben térnek el a korábbi változatoktól, hanem teljesen új tervezési filozófiát is követnek. A technológia és az esztétika találkozásának témája arra ösztönözte az MSI-t, hogy a belépő szintű megoldásaik is egyedi kialakítással rendelkezzenek, ezzel is kitűnve az egyhangú megjelenésű termékeket felsorakoztató, megfizethető gamer laptopok piacán. Az MSI az új sorozatainak megtervezése során a japán származású Nagano Tsuyoshi-val és a belga származású Maarten Verhoeven működött együtt, hogy közösen, az eddigieknél szofisztikáltabb dizájnnal rendelkező megoldásokat hozzanak létre.

Árban is penge

Nagano Tsuyoshi illusztrátor nevét a játékos közösség leginkább a „Romance of the Three Kingdoms V” borítójának tervezéséről ismerhette meg, azonban a japán származású művész a Star Wars filmekhez is tervezett plakátokat a szigetország lakossága számára. Munkásságát leginkább a realizmus és a szürrealizmus jellemzi. Tsuyoshi szerint a karakterek élethű ábrázolása hatással van a játékélményre is, így az MSI-vel karöltve olyan laptopokat tervezett, amelyek külsőleg nemcsak az ókori japán harcosok öltözetét idézi fel, hanem a legendás „sárkánypenge” erejét is.

Katana GF66

A Katana a szamurájok legismertebb fegyverévé vált csatáik során, a 11. generációs Intel Core i7 processzorral felszerelt Katana GF sorozat matt fekete külső borítása és a vörös háttérvilágítással rendelkező magyar kiosztású billentyűzete egy az egyben hozzájárulnak ahhoz, hogy megidézzék mindazt, amit a szamurájok képviseltek.

Sword 15

A teljesen matt fekete külsővel rendelkező Katana modellel ellentétben a GF sorozathoz tartozó Sword megoldásokat a hófehér szín jellemzi, amelyet a tradicionális, fehér színű kimonó ruházat ihletett. A Sword hófehér borítása és a kék háttérvilágítással rendelkező magyar kiosztású billentyűzete mind hozzátesznek az elegáns és letisztult vizuális élményhez.

Tapasztald meg a kiváló játékélményt

A Katana és a Sword modellek egyaránt a legújabb 11. generációs Intel® Core™ i5-11400H és i7-11800H processzorokkal, valamint Geforce RTX™ 3050 és 3050 Ti (4 GB) laptop GPU-kkal lettek felszerelve, hogy kompromisszummentes Full HD játékélményt kínáljanak, akár 144 Hz-es IPS szintű kijelzővel is.

Az extra teljesítmény érdekében a laptopok támogatják az NVIDIA Resizable Bar technológiáját is. A GF sorozatú modellek akár 64 GB DDR4 memória támogatását is lehetővé teszik, így könnyedén jövőbiztossá teheted laptopodat. A komponensek hatékony hűtése érdekében az MSI a Cooler Boost 5 megoldását alkalmazta, amely dedikált hűtést kínál külön a CPU-nak és külön a GPU-nak is. A késleltetésmentes online játékélmény érdekében a laptopok a legújabb Intel WiFi 6 hálózati kártyákkal lettek felszerelve, emellett a laptopok átfogó I/O port kínálattal, HD webkamerával és PCIe Gen 3 M.2 SSD támogatással is rendelkeznek. Az erőteljes hardverek mellé a gyártó 53,5 wattórás akkumulátort mellékelt a többórás üzemidő biztosítása érdekében.

Vásárold meg most:

Katana GF

Sword GF

Új impulzus

Az ősi időket követően a legendás szamurájok dicsőségét a modern kori sárkányharcosok vették át, akik titán páncélzatukkal és plazmafegyvereikkel készen állnak a galaxis meghódítására. A Pulse GL sorozat vizuális megjelenését az MSI a belga származású Maarten Verhoeven-nel közösen tervezte meg, amely minden tekintetben a sárkányhadsereg harcosainak titán páncélzatára emlékeztet. Maarten Verhoeven egy koncepciós szobrász, aki olyan alkotásokban is segédkezett már, mint a Bosszúállók, a Hobbit, vagy a The Walking Dead. A páncélzatot idéző titánszürke borítás és az egyedi kontúrvonalazás a sci-fi rajongók szívét dobogtatja meg leginkább.

Betárazva

Az MSI Pulse GL76 modellek a legújabb 11. generációs i7-11800H processzorokkal is elérhetők, GPU tekintetében pedig az NVIDIA® Geforce RTX™ 3050 Ti mellett már akár 3060 laptop grafikus megoldással is kaphatók, így kompromisszumnetes full HD élmény biztosítást képes nyújtani. Az extra teljesítmény érdekében a GL sorozat is megkapta az NVIDIA Resizable Bar támogatást. Hasonlóan a GF sorozathoz, a Pulse GL modellek is két memóriafoglalattal rendelkeznek az akár 64 GB RAM támogatása érdekében, hogy könnyedén jövőbiztossá tehesd laptopodat. A laptop nevére nagy hatást gyakorolt a pulzáló hatást keltő, magyar kiosztású RGB billentyűzet is, amelynek megvilágítását akár 16,8 millió szín közül lehet kiválasztani.

A komponensek hűtéséért szintén az MSI saját fejlesztésű Cooler Boost 5 technológiája felel, a laptop váza pedig kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy a lehető legjobb légáramlást biztosítsa a hatékony hűtés érdekében. A Pulse GL76 képes kihasználni a legújabb WiFi 6 szabvány előnyeit, így kompromisszummentes online játékélményt nyújt, ráadásul átfogó I/O portokkal, HD webkamerával és PCIe Gen 3 M.2 SSD támogatással is rendelkezik.

 

Vásárold meg most:

Pulse GL

További ajánlatok: Ismerd meg az MSI laptop kínálatát és válogass az MSI iskolakezdési ajánlatai közül.

A cikk létrejöttét támogatta az MSI.

 

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.