Mit kívánunk karácsonyra? Hogy bárcsak ezek a Jingle Bells-feldolgozások soha ne készültek volna el
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ha még nem kerültél karácsonyi hangulatba... akkor nem most fogsz, ellenben vérmérséklettől függően sírni fogsz vagy zokogni ettől a válogatástól, amivel szeretnénk boldog karácsonyt kívánni a Player tech rovata nevében minden kedves olvasónknak. És most jöjjön a pokol.

Robotkéz

Nyilván gonoszak vagyunk, hiszen valakinek biztosan hatalmas áttörést jelentett a karrierjében, hogy az évek óta fejlesztgetett robotkéz végre el tudta játszani a Jingle Bellst - annyira, hogy a büszke alkotó úgy érezte, ezt muszáj feltöltenie a Youtube-ra. Na ezt nem kellett volna, mert mi azért csak iderakjuk, hogy játssza ugyanezt a Télapó.

Drón

Csak ismételni tudnánk magunkat: egy dróntól ez minden bizonnyal kiemelkedő teljesítmény - és egyúttal egy nagyon jó magyarázat arra, miért nem szerepel egy drón sem a művészettörténet legjelesebb zenészei között.

Robot

"De az legalább nem énekelt" - gondoltunk vissza nagyot sóhajtva a drónra, amikor megláttuk Bertet, az iCub robotját, akit sajna beszélni is megtanítottak. Nyelvészetileg kimagasló teljesítmény, énekészetileg színtiszta gyász.

Floppy meghajtók

A floppy meghajtókból álló zenekarok már számtalan vidám pillanatot okoztak nekünk, és most sem okoztak csalódást. Azért lenne nézés, ha karácsonykor ez a verzió csendülne fel a fa alatt.

Mobil

Na jó, ez a verzió a maga nemében tényleg zseniális.

Poppy (aki nem robot, bár úgy néz ki)

Ehhez viszont nem tudunk mit hozzáfűzni, főleg, mert a hölgy munkásságát még hosszas vizsgálatok után sem tudtuk értelmezni. Emós családoknál minden bizonnyal megkerülhetetlen a Jingle Bells-nek ez a feldolgozása.

Szóval boldog karácsonyt!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.