Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A GoodOffer24 már a biztonsági szoftverek licenceit is kiárusítja, ráadásul most bármelyik vírusirtó mellé ingyen kaphatsz Windows 10-et.

A karácsonyi időszak elkezdődött, mindenki fenyőfát és karácsonyfadíszeket válogat, de valamikor foglalkozni kell a számítógépünkkel és a rajta megbújó kéretlen programokkal is, amire nagyon jó alkalom az év végi szabadság és pihenés időszaka.

Ennek szellemében a GoodOffer24 leárazta a vírusirtók licenceit, ráadásul minden biztonsági szoftver vásárlásakor egy Windows 10 Próval lepnek meg minket, teljesen ingyen. A híres Norton, Kaspersky, McAfee és AVG termékei között tudsz válogatni ezen az oldalon.

Kettőt, egy áráért – Extra 20% kedvezmény az antivírus szoftverekből

A digitális fenyegetésekkel nagyon is érdemes foglalkozni, főleg manapság, amikor szinte mindent a telefonunkról és a számítógépünkről intézünk. Éppen ezért 20% extra kedvezmény jár minden vírusirtó licencre a GoodOffer24-en, amit a TXmas20 kuponnal érhetsz el. A fizetés után rövid időn belül e-mailben érkezik meg az antivírus és a Windows 10 Pro licenckulcs is.

30% kedvezmény Microsoft szoftverekre

Az összes Microsoft termékre 30% kedvezményt kapsz az TXmas30 kuponkóddal, ráadásul minél több eszközre szóló licencet vásárolsz, annál nagyobb kedvezményt érhetsz el.

Spórolj még többet a csomagajánlatokkal!

A karácsonyi vásár alatt is olcsóbban juthatsz hozzá a Windowshoz és az Office programcsomaghoz, ha egyben vásárolod meg őket. Az TXmas40 kuponnal 40% kedvezmény jár ezekre a pakkokra.

Miért válaszd a GoodOffer24-et?

A GoodOffer24 egy nagyszerű online üzlet, amely kimondottan szoftverlicencekre specializálódott. A Microsoft legnépszerűbb termékeit és nagynevű antivírus szoftvereket is beszerezhetsz náluk. A fizetés történhet bankkártyával, de az egyik legbiztonságosabb szolgáltatón, a PayPalen keresztül is, amivel 180 napos vásárlóvédelmet kapsz, így ha bármi probléma lenne a licencekkel, azonnal visszakapod a pénzed.

A 24/7-es GoodOffer24 ügyfélszolgálat is a rendelkezésre áll, készséggel válaszolnak minden kérdésre. Őket az info@goodoffer24.com e-mail címen érheted el.

A fenti írás hirdetés, nem tükrözi a szerkesztőség vagy a kiadó véleményét, tapasztalatát, nem újságírói tevékenység eredményeképpen jött létre. A Player.hu teljesen függetlenül működik a GoodOffer24-től, és semmilyen tekintetben nem tudunk felelősséget vállalni ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért.

A cikk létrejöttét támogatta a Goodoffer24.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.