A Samsung megint tartogat néhány érdekességet a középkategóriás telefonjaiba.

A koreai gyártó tavaly elég meglepőt húzott, amikor ősszel egymás után bemutatták az első három valamint négy hátlapi kamerával rendelkező telefonjukat - a középkategóriás A7-et és A9-et. A Samsung azóta is komolyan veszi, hogy az újdonságok egy részét nem a csúcskategóriás telefonjaikba pakolják be, gondoljunk csak a forgatható kamerás A80-ra.

Nos, úgy tűnik, hogy ezt a jó szokásukat ezután is megtartják, ugyanis elkezdtek szivárogni a hírek a jövőre érkező modellekről, és ez alapján az A91 is fel tud majd mutatni legalább egy olyan dolgot, amit még sehol nem láttunk. Nevezetesen egy 108 megapixeles kamerát, amit a Xiaomival közösen fejlesztett ki a Samsung. A telefonnal így akár 6K-s, vagyis 6014x3384 pixeles felbontású videókat is készíthetünk majd, a négy pixelt egyesítő Tetracell technológiának köszönhetően pedig sokkal jobb éjszakai fotókat lőhetünk anélkül, hogy le kéne mondanunk a nagy felbontásról.

A telefonban emellett a hírek szerint lesz 5X-ös optikai zoom is, valamint a Note 10-ben már látott ToF-szenzor, ami elsősorban a kis mélységélességű portréfotóknál jön jól.

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon