Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Ma, a digitális forradalom korában egyre többen végeznek otthoni számítógépes munkát. Ez viszont gyakran unalmas és monoton – a hatékonyságunkon pedig az sem segít, hogy a szigorú főnöki tekintet helyett a meleg ágy, a szabadság érzete vagy a gépünkön heverő egyik remek film kacérkodik velünk. Amennyiben pedig engedünk a csábításnak, az komolyabban visszaüthet, ugyanis teljesen megtörheti a(z amúgy sem acélos) munkatempónkat.

Ez az egyetemistákra is fokozottan érvényes, akiknek gyakran fullad maratoni sorozatnézésbe a vizsgaidőszak egy-egy fontos napja, amelyen a tervek szerint az elmúltnyócév összes tudását magukba szívták volna.

olyanokat, amelyek üdítenek és lazítanak, de mégsem kötnek le és vonják el a figyelmünket teljesen. Nos, ebben segíthet a Windows egyik újítása, a tévék esetében már jól ismert kép a képben funkció.

Van egy tippünk, hogy ezt sokan imádni fogják

Egyelőre a Movies & TV, valamint a Skype Preview alkalmazások kapták meg a funkciót, de a fejlesztők dolgoznak azon, hogy minél több appot bevonjanak a buliba – például a médialejátszó, illetve az üzenetküldő programokat is. A kép a képben funkció a Windows tavasszal érkező frissítőcsomagjában lesz majd elérhető, amelyben a virtuális touchpad is a rendelkezésünkre fog állni, de a Microsoft igazi nagy dobása az lesz, hogy végre elkötelezi magát a 3D mellett:

A Microsoft végre elkötelezi magát a 3D mellett, és alaposan felpörgeti a Windows 10-et

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.