Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A Samsungnak a 2018-as év nem igazán úgy jött ki, ahogy tervezték, hiszen a kitűnő, ám az elődjéhez képest viszonylag fontolva haladó Galaxy S9 eladásokban nem hozta azokat a számokat, amit vártak tőle. Nem csoda, hogy az eddig kiszivárgott információk alapján a koreaiak nagyon igyekeznek odatenni magukat a Galaxy S10-zel.

A várhatóan februárban érkező új telefonról egészen hihetetlen pletykák is szárnyra keltek, amik közül a legújabb, hogy a három különböző variánsban érkező telefon legerősebb változata az 5G-s adatkapcsolat mellett

Ez elég brutális növekedés a jelenlegi csúcstelefonokhoz képest, amelyeknek többségében 4 vagy 6 GB RAM található, és még a 8 GB RAM-mal szerelt modellek (mint a nyár végén bemutatott Note 9) is ritkaságnak számítanak. Ha igaz a pletyka, akkor minden bizonnyal a Galaxy S10 lesz egy darabig a legtöbb RAM-mal felszerelt telefon, hiszen a jelenlegi csúcstartó Xiaomi Mi Mix 3-ban is csak 10 GB RAM-ot találunk.

Ez viszont még nem minden, hiszen emellett egyre több hír szól arról is, hogy a Galaxy S10 kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasót és három hátlapi kamerát kap, és bár nem számítottunk rá, de úgy tűnik, hogy már a jövő évi csúcsmodell megkaphatja a Samsung legújabb fejlesztéseit, mint a kijelző alatti előlapi kamerát és szenzorokat, amelyeknek köszönhetően az S10 akár teljesen keret nélküli kijelzővel érkezhet.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.