Nagyon olcsó iPhone-t fog piacra dobni az Apple

A rejtélyes telefonról egyelőre nem sokat lehet tudni, de a pletykát megszellőztető elemző szerint alig feleannyiba fog kerülni, mint a jelenlegi csúcsmodell, vagyis jó eséllyel Magyarországon is bőven kétszázezer forint alatt lesz az ára.

Biztató előjel, hogy a forrás a KGI Securities mindig megbízható infókat szállító elemzője, Ming-Chi Kuo, aki szerint a telefon méretben a két új iPhone X közé fog esni, és egy 6,1 colos LCD-kijelző lesz benne.

Ami biztosra vehető, hogy teljesítményben az olcsó iPhone semmiben sem fog különbözni a csúcsmodellekől, és az is valószínű, hogy ugyanolyan "keret nélküli" kijelzővel érkezik, mint az iPhone X, viszont arra egyelőre csak tippelni lehet, hogy az Apple min fog spórolni, hogy lenyomja a telefon árát.

Az AMOLED-kijelző mellett valószínű, hogy kimarad a telefonból a duál kamera és a vezeték nélküli töltés is, ami viszont ennél is égetőbb kérdés, hogy vajon megtartják-e a Face ID-rendszert, ami a sok szenzor miatt jóval többe kerül, mint egy hagyományos ujjlenyomat-olvasó.

Ez is érdekelhet:

Öt hordozható hangszóró, melyekkel akár az ablakot is megzörgethetjük - Roadster

Ha szintet akarunk lépni a zenelejátszásban, és nem csupán a telefonunk nyújtotta hangminőségben gondolkodunk, akkor ajánlunk öt vezeték nélküli hangszórót, melyek a lakás enteriőrjét is feldobhatják, és könnyen is kezelhetőek. A streaming-mennyország - MRx Tavasz végén, de legkésőbb nyár elején érkezik a Ruark vezeték nélküli hangszórója, az MRx.

(Nyitókép: William Hook/Flickr)

Füst, Fény, Hollywood

Magasélet

Tech
Tech
Tech
Highlife
Highlife
Highlife
Otthon
Otthon