Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

FONTOS!

Ha figyelmetlen vagy és minden frissítést vagy annak látszó dolgot egyből telepítesz a telefonodra, akkor most figyelj kicsit, mert sok kellemetlenség érhet a jövőben a rossz szokásod miatt.

A System Update, vagyis Rendszerfrissítés nevű alkalmazás telepítés után elkezdeni begyűjteni az adataidat a készülékedről. Az alkalmazás azt ígéri, hogy a telefonodat gyorsabbá és naprakészebbé teszi, pedig valójában felhasználó adatokra pályázik. Képes ellopni SMS-eket, híváslistákat, képeket, videókat, de még GPS-adatokat is.

Az alkalmazás szerencsére nem érhető el a Google Play alkalmazásbolton keresztül. Ezért is rendkívül fontos, hogy soha ne telepítsünk olyan programot, ami a Google Playen kívül elérhető.

24.hu; kiemelét kép: Getty Images

Ez is érdekelhet:

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.