Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Lehet, hogy a LetsGoDigital már tud valamit?

A holland oldal, akik rendszeresen szállítanak elképesztően jó minőségű, renderelt képeket, most is szabadalmakból dolgozott, ugyanakkor egy fontos eltérésre hívták fel a figyelmet: a Samsung által benyújtott szabadalmak és azok publikálása között ugyanis feltűnően rövid idő telt el, mintha a Samsungnak sürgős lett volna a dolog.

Ebből arra következtetnek, hogy a szabadalmi terveken látható telefonok a valódi Fold 2 lehet, bár hogy a három különböző tervből melyik valósul meg, azt egyelőre még nem lehet tudni. A három verzióból kettő eléggé hasonlít a Fold első verziójára, a harmadik (ami a képeken is látható) viszont gyökeresen különbözik tőle: ez a verzió nem hosszában, hanem keresztben hajtható ketté, így összehajtva nem egy kicsi, hosszúkás, hanem egy sokkal nagyobb és sokkal négyzetalakúbb kijelzőt kapunk.

A szabadalmak alapján az is világos, hogy a Samsung kitart a saját elképzelése mellett, vagyis hogy a hajlítható telefonjukban nem a nagyobb kijelző csukható össze egy (vagy két) kisebb kijelzővé, hanem két különálló kijelzőt raknak a telefonba.

(Forrás: LetsGoDigital)

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.