Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Nem számít, mekkora kupi van otthon, vagy hogy a biciklidet a nappali közepén tárolod egy nagy halom Paulo Coelho-kötet tetején, ha egy ilyen nixie-csövekből összerakott óra van a faladon, mindenki azonnal vágni fogja, hogy mennyire kifogástalan ízlésű jampec vagy.

A Nixie Radian különlegessége, hogy a cseresznyefából készült számlapba úgynevezett nixie-csöveket ágyaztak, ami egy meglehetősen régi és elavult technológia: konkrétan még az LCD kijelzők elterjedése előtt használták, azóta viszont érthető módon kiment a divatból, mint a nyakba akasztós pénztárca meg a rave party.

A Tungsten Customs viszont rájött, hogy kreatív felhasználással a nixie-csövek tökéletesen alkalmasak arra, hogy falióraként funkcionáljanak, egészen egyedi megoldással jelezve ki az órákat, perceket és másodperceket.

A Nixie Radian a Kickstarterről rendelhető meg 345 ropogós dollárért, a boltban viszont már 500 dollárba fog kerülni, tehát ha még nincs stílusod, ez itt a tökéletes alkalom, hogy egészen kedvezményesen vegyél magadnak egyet.

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.