Nyugi, ez nem valami ócska szexjátékszer, ez a titkos telefonbeszélgetések kütyüje
Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

Biztosan veled is előfordult már, hogy nyilvános helyen kellett olyan telefonbeszélgetést lebonyolítanod, ami adott helyzetben borzasztóan kínos volt.

Egy veszekedés a csajoddal a haverok előtt, kellemetlen beszélgetés a főnököddel a villamoson ülők füle hallatára, vagy véget nem érő csevegés a nagymamáddal az irodában ülve arról, hogy megettél-e már mindent, amit a hétvégén csomagolt neked.

Ezeket az eseteket elkerülendő, ukrán mérnökök megalkották a Hushme nevű eszközt, ami a világ első mobiltelefonokhoz készült hangmaszkja.

Ez a készülék a nyakad köré csúsztatva hordható, így ránézésre pont olyan, mint egy vezeték nélküli fejhallgató. Használat közben viszont teljesen elfedi a szádat, így a szájról olvasás kizárva, plusz tompítja a hangerősséget is, így igencsak hegyeznie kell a fülét annak, aki kíváncsiskodni akar.

Ha ez még nem lenne elég meggyőző, a Hushme hangmaszkhoz egy ingyenes applikáció is tartozik, ami egyrészt összeköti a telefont a készülékkel, másrészt lehetővé teszi, hogy kiválaszd, milyen hanghatással szeretnéd még jobban eltorzítani a beszélgetésedet. A szél, eső, majmok, Darth Vader és R2D2 hangja is az opciók között lesz a tervek szerint.

Igen, mama! Értem, mama!

A Husme körülbelül 200 dollárt kóstál majd, ami azért húzós, de biztosak vagyunk benne, hogy valakinek megér majd ennyit egy-egy privát hívás.

(via dailymail)

HELLO, EZ ITT A
PLAYER
Kövess minket a Facebookon!
Nagyon jól fogod érezni magad nálunk!

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.