Ez a cikk már több mint 90 napja készült. A benne szereplő információk elavultak lehetnek.

A szuper olcsó telefonjairól híres OnePlus következő telefonja, a OnePlus 5 a hírek szerint már a nyáron megérkezik, és az eddigi pletykák alapján lehet, hogy érdemes még várnod néhány hónapot, mielőtt új csúcstelót veszel.

Mondjuk ahhoz képest, hogy már itt toporog az ajtóban, a OnePlus 5-ről meglepően keveset tudunk, de az elég valószínűnek tűnik, hogy a teló a legújabb, Snapdragon 835 procival érkezik, és legalább 6 (de egyes hírek szerint 8) GB RAM lesz benne.

De a OnePlus 5 nem csak teljesítményben veszi fel a versenyt a mai csúcskategóriás telefonokkal, hanem minden másban is: a nagyon csinos, teljesen fémbe öltöztetett telefon duál kamerával érkezik, és mivel a kiszivárgott fotón nem látható ujjlenyomat-olvasó (a 3T-nél ez a telefon hátlapján, a kamera alatt volt), így elképzelhető, hogy az Apple-t és a Samsungot beelőzve a OnePlus telefonja lesz az első, amiben a szenzort a kijelzőbe építik be.

A telefon árát egyelőre természetesen nem tudjuk, de figyelembe véve, hogy a tavalyi 3T mindössze 140 ezer forint volt, joggal bízhatunk benne, hogy a OnePlus az új telefonnal is jócskán alálicitál a konkurenciának.

Hírlevél feliratkozás

Iratkozz fel a hírlevelünkre, és mi minden héten érdekes, szórakoztató sztorikat küldünk neked a világból.